Mulders Wijnkopers

foto0917-50.jpg
Cheese-and-Wine-Tasting-9.jpg
cantina-ongaresca-4-1.jpg
cantina-ongaresca-3-1.jpg
visit1.jpg

Horeca

Huiswijnen

Meer informatie? Zie onze Lovatti website

Lovatti CUSTOZA DOC

CUSTOZA DOC

BROLO DEI SASSI VENETO IGT BIANCO

"BROLO DEI SASSI" VENETO IGT BIANCO

PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE IGT

PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE IGT

BARDOLINO DOC CLASSICO

BARDOLINO DOC CLASSICO

VALPOLICELLA DOC CLASSICO

VALPOLICELLA DOC CLASSICO

"BROLO VALSORDA" VENETO IGT ROSSO

 

 

Naast ons evenwichtig en breed assortiment kwaliteitswijnen is de huiswijn wellicht de belangrijkste wijn in het assortiment, hèt visitekaartje van elk restaurant. Het is de wijn waar veel gasten op vertrouwen en de gastheer zijn deskundigheid kan laten gelden. Onze huiswijnen zijn opvallend goed voor de prijs! Hoewel het meestal de voordeligste wijn op de wijnkaart betreft, is het juist zaak om superieure kwaliteit te bieden voor de prijs die de gast betaald. Een serieuze huiswijn geldt als referentie voor alle overige wijnen op de wijnkaart. De ervaring leert dat een goede kwaliteit huiswijn omzetbevorderend werkt.

Wijnomschrijvingen

Van alle wijnen heeft Mulders Wijnkopers een uitgebreide wijnomschrijving. Deze worden opgesteld met informatie van de producent en wijnadviseur.

De wijnomschrijvingen kennen een vaste, helder lay-out.

 

. Volledige naam van wijn, gebied en land

. Druivenras(sen) waarvan de wijn gemaakt is

. Smaakomschrijving gebasseerd op de notities van ons team

. Technieken die gebruikt zijn ter vervaardiging van de wijn

. Historie van en informatie over de producent

. Algemene informatie over het gebied

. Wijn & spijs combinaties

. Beste serveertemperatuur

. Website van de producent en overige relevante informatie

 

Wijnkaart

"Het hebben van een goede wijnkaart vraagt om het hebben van een goede relatie"

Wij kunnen uw wijnkaart volledig verzorgen inclusief uw logo en overige informatie die u zelf graag op uw wijnkaart ziet zoals wijnomschrijving, karakterindicatie, etiketten, etc. Bij nieuwe wijnjaren wordt de wijnkaart aangepast en digitaal naar u opgestuurd. Ook kunnen wij u voorzien van extra promotie zoals informatie wijn van de Maand, Aspergewijn, Wildwijn, Arrangementwijnen, Halslabels etc.

E-Learning

Wijn is populair! Steeds meer mensen genieten van wijn. Dat wijn populair is onder zowel jongeren als ouderen zien we terug in de stijgende wijn consumptie. Voor u en uw medewerkers is het dus zaak om bij uw gasten zo goed mogelijk aan dit gevoel te appelleren. Daarbij helpen wij u graag een handje door een online wijncursus. De cursus is snel en gemakkelijk online te volgen. De medewerkers worden bijgespijkerd tot echte wijnverkopers.

Wijnproeverijen

Onze wijnprofessionals hebben veel ervaring in het verzorgen van wijnproeverijen. Zo'n proeverij is een ideale manier om uw medewerkers te trainen in het succesvol aanprijzen van uw wijnen.